μήνυμα

μήνυμα

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ.......

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η   Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ  Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Υ  Θ Α Ν Α Τ Ο Υ.

Νέο Οικουμενιστικό ολίσθημα (Προς ενημέρωση)


Το Ρωμαιοκαθολικό «μοναστήρι» του Μπόζε στη βόρεια Ιταλία, είναι γνωστό στους οικουμενιστικούς κύκλους γιατί εκεί εγκαταβιώνουν «μοναχοί και μοναχές» που ανήκουν σε διαφορετικά χριστιανικά δόγματα.
Στο μοναστήρι γίνονται δεκτοί χριστιανοί (καθολικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι).Πρόκειται δηλαδή για μια, μεικτή και διομολογιακή μοναστική κοινότητα.
Η κοινότητα,
ιδρύθηκε το 1965, και σήμερα αποτελείται από ογδόντα μέλη, μοναχούς και μοναχές.

Ιδρυτής και ηγούμενος της μοναστικής κοινότητας είναι ο πατήρ Enzo Bianchi.
Σ΄αυτό λοιπόν το «μοναστήρι» το τετραήμερο από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου 2009, θα διοργανωθεί συνέδριο και θα μιλήσουν ρωμαιοκαθολικοί και ορθόδοξοι με θέμα : O πνευματικός αγώνας στην Ορθόδοξη παράδοση («Spiritual Struggle in the Orthodox Tradision»).
Το μοναστήρι του Μπόζε (Bose) είναι πρότυπο ένωσης για τους οικουμενιστές ;

Από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου 2011 Συμπόσιο για την Ορθόδοξη πνευματικότητα στην οικουμενιστική μεικτή και διομολογιακή μοναστική κοινότητα του Bose

photo
photo

Από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου 2011 στην  οικουμενιστική  μεικτή και διομολογιακή μοναστική κοινότητα του Bose της Ιταλίας πραγματοποιήται το XIX Διεθνές Συμπόσιο για την Ορθόδοξη πνευματικότητα με θέμα «Ο Λόγος του Θεού στην πνευματική ζωή."
Μεταξύ των προσκεκλημένων και ομιλητών είναι ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Επίσκοπος Προύσης Ελπιδοφόρος, ο Επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Επίσκοπος Έγγρας Πορφύριος, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος Σαββάτος και ο Καθηγούμενος της Μονής Ασωμάτων  Πετράκη  Αρχιμ. Ιάκωβος Μπιζαούρτης. Μηνύματα στο Συμπόσιο απέστειλαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος, ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, ο Πατριάχης Σερβίας Ειρηναίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιταλίας και Μάλτας Γεννάδιος, ο Καρδινάλιος Tarcisio Bertone,  ο Καρδινάλιος Angelo Sodano, ο Καρδινάλιος Leonardo Sandri,  ο Καρδινάλιος Kurt Koch κ.α.
Αντιγραφή από το aktines.blogspot.com
Υ.Γ. Και οι φωτογραφίες και οι παρουσίες και οι συμπορευόμενοι....οδηγούν σε συμπεράσματα...
Για να δούμε που το πάνε.... κάποιοι...
Λυπούμενος αλλά ελπίζων
στην παρουσία του Θεού
π. Φώτιος Βεζύνιας