μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Στις δύο απέναντι ακτές του Αιγαίου ήδη άρχισε να λειτουργεί ολοφάνερα ο Πνευματικός νόμος…

 

¨Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου¨
ΕΛΛΑΣ-Τουρκία, αύριο τι?
Σημεία των καιρών… ¨μωραίνει ΚΥΡΙΟΣ όν θέλει απωλέσαι¨ και αυτό γίνεται σήμερα κατάματα
μπροστά μας. Μόνο κάποιος που κοιμάται με τα τσαρούχια δεν μπορεί να καταλάβει τις γεωπολιτικές ανατροπές που εξυφαίνονται τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα τις τελευταίες στιγμές με καταιγιστικές ανατροπές.
Δεν θα ασχοληθούμε με τους γείτονες, ¨οι καημένοι¨ έχουν τα δικά τους προβλήματα. Άλλωστε οι γεωπολιτικοί αναλυτές μιλάνε για το τέλος του ιστορικού κύκλου τους.
¨Λυπηρόν για μας!! Γιατί, τι θα κάνουμε δίχως τους Βαρβάρους ,του ποιητή μας Καβάφη?¨ Μην θλίβεσθε!! έχουμε αρκετούς Ελληνόφωνους τέτοιους μέσα και δεν θα πλήξουμε , αλλά θα εκπλήξουμε γιατί ήδη έστω και αργά λειτουργούν οι μηχανισμοί της αυτογνωσίας και του προβληματισμού σε ένα λαό που έμαθε να ζει με την υποκρισία στο πετσί του.
Τελικά και οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λειτουργούν υπέρ του Έθνους , δίνοντας μας το καλύτερο διεγερτικό φάρμακο για να ξυπνήσουμε από τον εθνικό λήθαργο πολλών δεκαετιών.
Ας αφήσουμε τα κλάματα και ας πιάσουμε τα πνευματικά άρματα που είναι η χαμένη λεβεντιά και το φιλότιμό μας, που είναι η αξιοπρέπεια και η ανθρωπιά μας, που είναι η εν ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ μας.
Δεν θα νικήσουμε τους εχθρούς ,αλλά θα τους φοβίσουμε.
Το ξαφνικό ξύπνημα μας θα είναι ο ξαφνικός θάνατος τους. Η αδικία , η προδοσία και η τοκογλυφία ποτέ δεν ευλογήθηκαν από ΑΥΤΟΝ που κάνει κουμάντο στις υποθέσεις του Έθνους μας και αυτός είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους που νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο αυτοί με ψεύτικες υποσχέσεις.
Τελεία και παύλα, η Τουρκία πάει για διάλυση, το ψευτορωμέικο πάει για φευγιό.Κάτι καινούργιο ανατέλλει εκεί στην καθ ημάς Ανατολή . Κανείς δεν ξέρει πως θα γίνει αυτό. Όμως τα κλεμμένα επιστρέφουν πάντα πίσω στους φυσικούς ιστορικά δικαιούχους και αυτοί είναι οι Έλληνες-Ρωμηοί που δεν χάρηκαν την λευτεριά του 1821 γιατί τους πλάκωσαν όλα τα κομπλεξικά τέρατα της οικουμένης για να τους πείσουνε να αποδεχθούνε την λευτεριά τους κολοβωμένη και τα κατάφεραν εν μέρει.
Τώρα όμως φάνηκε το αποκρουστικό προσωπείο τους και εμείς ¨ φοβηθήκαμε¨ σαν τα μωρά που τους μιλάνε για τον μπαμπούλα και έτσι ψάχνουμε την φυσική μας ΜΑΝΑ που είναι η πραγματική Ελλάδα που δεν κάνει εκπτώσεις και συμβιβασμούς στα διεθνή μετερίζια. Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε όλοι μας που να αγαπάει τα παιδιά της, που να μην τα αυτοκτονεί, που να τους δίνει όνειρο και ελπίδα να παλέψουν ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΑ και να ζήσουν πνευματικά το Παμμέγιστο Πανηγύρι της Ιστορικής μας Αναλαμπής, εκεί από όπου ξεκινήσαμε σαν ράτσα μέσα από την τροφό Εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ μας
.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
 
πηγή: http://www.triklopodia.gr/2013/06/blog-post_597.html