μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ...

 
  Ήδη εδώ και πολλές μέρες, όλους τους Έλληνες μας απασχολεί το θέμα της μεγάλης εθνικής προδοσίας που θα έχει συντελεσθεί, αν "ξεπουληθεί" το όνομα της Μακεδονίας.
  Κοιτώντας τα γεγονότα από τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, έπεσε το μάτι μας σε μία φωτογραφία, που κατά την ταπεινή μας γνώμη παρουσιάζει την καταπληκτικότερη  αφίσα και των δύο συλλαλητηρίων.
  Με δύο λόγια η αφίσα περιγράφει και διατρανώνει την άρνηση του λαού να δεχθεί αυτό που συμβαίνει.
 Δηλαδή περιγράφει  την ουσία του δράματος του Ελληνορθοδόξου Λαού.
  Η Ορθόδοξη Ελλάδα ζει την προδοσία της Αλήθειας της πίστεώς μας μέσα από την σύνοδο της Κρήτης, με μία Ιεραρχία που ζητά από τον Λαό με εκείνο το περιβόητο κείμενο προς τον Λαό να κοιμάται.... χωρίς ανησυχία... (Φεβρουάριος 2017).
  Η Ορθόδοξη Ελλάδα ζει και  την προοπτική της Εθνικής Προδοσίας μέσα από το διαφαινόμενο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.
  Οι παριστάμενοι λοιπόν άγιοι Ιεράρχες, τί έχουν να απαντήσουν στον λαό που κρατά το πανό της φωτογραφίας.... Και οι περισσότεροι είναι νέοι.!!!!
  Άγιοι Ιεράρχες, σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, λάβετε μέτρα ακυρώνοντας τα της Κρήτης.
  Άγιοι Ιεράρχες, σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος,  ασκείστε την δέουσα   προς την πολιτεία επιρροή... πριν επέλθει η Εθνική καταστροφή.
π. Φώτιος Βεζύνιας.